Канатна дорога для вейкбордингу на Тернопільському озері Брав участь

Доданий
27.10.2016
Номер
499
Спорт

Ми пропонуємо створити канатну дорогу для вейкбордингу розважально-екстремального призначення. Цей альтернативний вид відпочинку дасть змогу спробувати катання на вейк-борді, водних лижах, тарілках. Таким чином ми залучимо велику кількість дітей, молоді та туристів до регіону і Тернопіль матиме змогу стати столицею екстремальних розваг на воді.

Автор проєкту
Христина
Христина Циквас
Бюджет
987 969 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новий Світ

Опис

Опис проекту

Проект канатної дороги має на меті створити багатофункціональний розважальний комплекс, що надаватиме можливість людям кататись на вейкборді та водних лижах з обох сторін озера (“дальній пляж” та “циганка”). Це дозволить залучити велику кількість туристів та активної молоді міста, створити комплекс розваг і отримувати прибуток від прокату, створить нове уявлення про озеро, як осередок нових можливостей для розваг. Також вагомою перевагою є те, що на даний момент у Зх.Україні немає подібного роду проектів, що зробить наш край ще більш популярним серед відвідувачів регіону. Важливим для проекту є також залучення спортсменів до регулярних тренувань на даному виді устаткування, оскільки це дозволяє підтримувати професіоналів із гірсько-лижних видів спорту західного регіону в літній період.

https://www.youtube.com/watch?v=nyyANWDdbKQ

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Наш проект спрямований на звернення до молодої активної аудиторії міста та туристів. Вікова категорія нашого споживача коливається від 12 до 65 років. Зважаючи на вікову структура регіону, велику кількість студентів та молодих тернополян, можна зробити висновок, що даний проект матиме високий рівень популярності.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Ми очікуємо активне залучення туристів з усієї західної України, широку кількість дітей, молодих та активних студентів та спортсменів до активних видів відпочинку в місті Тернополі. Проект забезпечує фінансові результати у вигляді надходжень від прокату обладнання. Ми плануємо отримати статус особливого розважального комплексу, який матиме свій бренд в межах західної України, щоб Тернопільський став асоціювався із новинками, екстремальним відпочинком та розвагами.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту