Облаштування вуличних тренажерів у Старому парку Реалізований

Доданий
29.10.2016
Номер
537
Спорт

Заняття фізкультурою запорука здоров'я. Поблизу Старого парку мешкає чимало людей, які хочуть займатися фізичною культурою та спортом, але для цього немає достатньої бази. Облаштування майданчику з вуличними тренажерами на території Старого парку - це чудова можливість для громадян покращити своє здоров'я та мати місце для дозвілля.

Автор проєкту
Євген
Євген Шеремет
Бюджет
92 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Старий Парк

Опис

Опис проекту

Чимало мешканців мікрорайонів Тернополя поблизу Старого парку з радістю готові займатися фізкультурою та спортом для покращення власного здоров'я. Також недостатньо ігрових майданчиків для дітей. Тому вкрай актуально є створення доступного місця для занять фізкультурою усіх вікових категорій. Прекрасним місцем для розміщення такого об'єкта є територія Старого парку. Для занять фізкультурою необхідна база.
Метою проекту є надати можливість займатися фізкультурою людям любих вікових категорій, що мешкають поблизу за рахунок створення майданчику з відкритими вуличними тренажерами.
Для вирішення проблеми пропонується облаштувати майданчик з тренажерами, які вказані в переліку. Дані тренажери працюють під власною вагою особи, що займається і тому годяться для занять фізкультурою людей любих вікових категорій.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися тренажерами можуть усі вікові групи мешканців, що мешкають поблизу. Тренажери будуть доступні усім, так як знаходитимуться під відкритим небом.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Ключовим результатом буде залучення мешканців мікрорайону до зайняття спортом, наслідком чого стане покращення якості життя та здоров'я.

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту