МультиСпортивний ігровий майданчик на Канаді Брав участь

Доданий
29.10.2016
Номер
545
Спорт

Облаштування мультиспортивного ігрового майданчика зі спортивним гумовим покриттям для гри у футбол, баскетбол, гандбол, волейбол та теніс на мікрорайоні "Канада"

Автор проєкту
Остап
Остап Старинський
Бюджет
764 210 грн
Розрахунок бюджету
Район
Канада

Опис

Опис проекту

Створення умов для розвитку масової фізичної культури одне з першочергових завдань для розвитку молоді, створення альтернативи вуличним шкідливим звичкам та створення умов для якісного дозвілля для дітей та молоді.
Під час будівництва мікрорайону "Канада" для його мешканців ( приблизно 5000 осіб) було передбачено два спортивних майданчики. Один футбольний і інший мультиспортивний. Даний проект має на меті відновити мультиспортивний ігровий майданчик розміром 22х22м біля будинків Вербицького, 10 та 5.
Даний майданчик буде облаштований професійним антивандальним спортивним покриттям та спортивним інвентарем для гри у мініфутбол, гандбол, баскетбол, волейбол та теніс. Майданчик буде огороджений та відчинений та доступний для занять у денно-вечірню пору (з 7 до 22год). У вечірній час буде працювати освітлення.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

мешканці мікрорайону "Канада" без вікових обмежень

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

В разі реалізації даного проекту створяться належні умови для розвитку масової фізичної культури, створяться альтернативи вуличним шкідливим звичкам та умови для якісного дозвілля для дітей та молоді.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства