Фонтанчики з питною водою в громадських місцях Тернополя Брав участь

Доданий
29.10.2016
Номер
546
Комунальне господарство

Вода — джерело життя на нашій планеті, запорука здоров'я та довголіття кожної живої істоти. Встановлення фонтанчиків допоможе частково задовільнити потребу мешканців міста у питній воді. Особливо це актуально в місцях великого скупчення людей, а також там, де тернополяни найчастіше проводять своє дозвілля, займаються спортом(центральна частина, парки, спортивні майданчики).

Автор проєкту
Віра
Віра Головата
Бюджет
153 100 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Вода є життєво необхідною для всіх живих організмів. Якщо вдома у нас є постійний доступ до питної води, то на вулиці ситуація дещо інша. Тому ми купуємо воду у пляшках, більшу частину вартості якої,сплачуємо за саму пляшку. Та й не завжди є фінасова чи фізична можливість постійно купувати таку воду.
Вирішенням даної проблеми є встановлення так званих "фонтанчиків" з питною водою, що є загальновідомою практикою багатьох країн світу.
Сама конструкція буде під'єднана до водної мережі міста та оснащена системою фільтрів для очищення. Вода буде подаватись під тиском, шляхом нажаття на кнопку, що забезпечує гігієнічність процедури. Також варто зазначити, що дані фонтанчики будуть своєрідною окрасою міста, завдяки своєму естетичному дизайну.
Для початку пропоную встановити 10 фонтанчиків - по два в кожному парку, та два в центральній частині міста, поблизу театрального майдану. Обов'зково хоча б по-одному з них,повинно бути розташовано біля екстрим-парку в "Топільче" та на "Циганці", а також поблизу вуличних тренажерів у парках.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Цей проект є актуальним для усіх мешканців міста, тому буде корисним для людей будь-якого віку.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Проект спрямований на задоволення фізіологічної потреби людей, що безумовно вплине на якість житття мешканців . А також буде доказом того, що Тернопіль є справді європейським містом з комфортними умовами для проживання.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства