"Розумні зупинки" Брав участь

Доданий
30.10.2016
Номер
551
Транспорт

Проект "Розумні зупинки" призначений для інформування пасажирів про час прибуття громадського транспорту та актуальну інформацію міста. Розумна зупинка являє собою екран з високою яскравістю на якому відображається час прибуття транспорту, погода, курси валют та місцеві новини у вигляді відео ряду чи біжучої стрічки. Реалізація проекту "Розумні зупинки" створить додаткові зручності для пасажирів.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Васильків
Бюджет
900 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проект "Розумні зупинки" це програмно-апаратний комплекс, призначений для інформування пасажирів про час прибуття громадського транспорту та актуальну інформацію міста.
Розумна зупинка являє собою екран з високою яскравістю на якому відображається час прибуття транспорту, поточна актуальна інформація:погода, курси валют та місцеві новини у вигляді відео ряду чи біжучої стрічки.
Також з метою забезпечення самоокупності проекту, можлива трансляція рекламної інформації на комерційних засадах.
Одною з переваг проекту є можливість створення громадського "Вуличного тв" за допомогою якого доносити до громади міста важливу інформацію стосовно важливих подій місцевого значення.
Реалізація проекту "Розумна зупинка" стає стає можливою після запуску системи GPS, яка здійснює контроль за рухом громадського транспорту. Дані, отримані від системи GPS, групуються та відображаються в зручному для пасажирів вигляді на екрані "Розумної зупинки" за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.
Реалізація проекту "Розумна зупинка" позитивно вплине на формування іміджу європейського міста, надасть додаткові зручності для пасажирів, та дозволить керівництву міста вчасно інформувати громадян про важливі події в житті міста та місцевої громади.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі пасажири які користуються зупинками громадського транспорту на яких будуть встановлені "Розумні зупинки" , Особливо пасажири які не мають змоги користуватись інтернет порталом та мобільними додатками.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Метою проекту "Розумні зупинки" являється підвищення якості надання послуг пасажирам громадського транспорту. Забезпечення актуальною інформацією пасажирів про прибуття транспорту , та іншою суспільно важливою інформацією. Підвищення дисципліни перевізників . Підвищення іміджу та популяризація громадського транспорту .

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління транспорту, комунікацій та зв’язку