Ремонт комунального приміщення громадської організації. Реалізований

Доданий
31.10.2016
Номер
578
Комунальне господарство

Проект спрямований на проведення ремонтних робіт в комунальному офісному приміщенні місцевого осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу.

Автор проєкту
Анастасія
Анастасія Сукач
Бюджет
83 400 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

Молодіжний Націоналістичий Конгрес – Всеукраїнська громадська молодіжна організація, яка працює з 2001 року в Тернополі у напрямку національно-патріотичного виховання молоді та розвитку громадянського суспільства, намагається бути дієвою та відкритою для молоді.
Детальніше з діяльністю МНК в Тернополі та її соціальним внеском можна ознайомитись за посиланням: http://mnk.org.ua/ternopil
Більше п’яти років МНК має у користуванні комунальне приміщення за адресою Грушевського, 1. Приміщення використовується цільово для ведення статутної діяльності, спільно з волонтерським штабом допомоги бійцям АТО Самооборони майдану Тернопільщини. Організація отримала у користування приміщення з чималою заборгованістю за надання комунальних послуг, яке власними силами було погашено. У зв’язку з частим підтопленням, надмірною сирістю та відсутністю ремонтних робіт більше ДЕСЯТИ років приміщення потребує ремонту сантехніки, підлоги, стін, стелі та електрокомунікацій.
Власноруч та залученим коштом розпочато ремонт однієї кімнати. Та наявних ресурсів організації недостатньо, щоб провести ремонт решти комунального приміщення.
Цей проект допоможе забезпечити сталий інституційний розвиток МНК. Життєвою необхідністю для організації є наявність робочого простору, де молоді люди можуть створювати та впроваджувати ідеї, поширювати цінності, співпрацювати з іншими активістами. Лише за останній рік команда з 20-ти людей Тернопільського осередку організувала 12 проектів та залучила до молодіжних заходів 1400 людей.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами цього проекту є не лише молодь Тернополя, яку за наступні роки МНК своєю працею включатиме в громадські рухи, але й містяни, які зацікавлені у включеності молоді до процесів прийняття рішень. Цей проект допоможе якісно підвищити соціально-корисний ефект, що МНК створює для жителів міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Внаслідок проведення ремонтних робіт буде збережене комунальне приміщення в належному стані. Це дасть змогу ефективно використовувати комунальне майно на користь Тернополя.
Завдяки розумному використанню робочого простору вдасться створити 5 додаткових робочих місць для щоденної роботи Секретаріату організації. Це сприятиме посиленню сталого інституційного розвитку організації, що є одним з пріоритетів Стратегії розвитку державної молодіжної політики на період до 2020 року.
Цей простір сприятиме втіленню державної стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління обліку та контролю за використанням комунального майна