«Ветерани патріотам» Реалізований

Доданий
31.10.2016
Номер
589
Спорт

На базі ЗОШ № 21 створити тренувальний майданчик військово-тактичного характеру з необхідною матеріальноїю базою. Мета - за короткий термін надати необхідні вміння та навички, як і можуть знадобитися підростаючому поколінню, а також підняття бойового та морального духу серед молоді. Майданчик буде доступний для усіх бажаючих.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Луцишин
Бюджет
99 800 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сонячний

Опис

Опис проекту

У зв’язку з ситуацією що склалась на сході країни, значна частина населення міста, різних вікових категорій, виявляє зацікавлення у підвищенні своєї фізичної підготовки та отриманні військових навиків. Проблема полягає в тому, що до цього часу в місті Тернополі відсутні спеціально обладнані майданчики для спеціальної-війсткової підготовки цивільного населення на ініціативних груп молодіжних громадських організацій. Проект передбачає створення на базі ЗОШ № 21 тренувального майданчика військово-тактичного характеру та забезпечення матеріальної бази для його функціонування. Мета проекту – за максимально короткий термін надати необхідні вміння та навички, як і можуть знадобитися підростаючому поколінню, а також підняття бойового та морального духу серед молоді. Майданчик буде доступний для усіх бажаючих.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефеціарами проекту є молодь старших класів та мешканці зацікавлені у підвищенні власних навичок та вмінь в поводженні зі зброєю.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Ключовим показником результату проекту є залучення цивільного населення до зайняття спортом, та військово патріотичної справи.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти і науки