Літні канікули без моніторів. Брав участь

Доданий
31.10.2016
Номер
597
Освіта

Проведення безкоштовних дитячих літніх таборів в мікрорайоні Дружба. 2 групи 5-7, 8-12 років. Ігри, конкурси, розваги, творчість, спортивні заняття спрямовані на формування здорового способу життя. Формування толерантної інклюзивної свідомості.

Автор проєкту
Галина
Галина Джердж
Бюджет
96 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є пропаганда здорового дозвілля, живої комунікації та толерантності в відношенні до дітей з особливими потребами.
Як наші діти проводять вільний час на канікулах ? В основному це компютери, гаджети і т.п. Як результат на початок навчального року маємо проблеми з зором, осанкою та увагою.
За реалізації проекту діти зможуть весело та цікаво провести час, поспілкуватись англійською, завести нових друзів.
В зв’язку з затвердженням нового закону про інклюзію буде дуже доречно підготувати наших дітей – почати інклюзію з літнього табору.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основна група населення, яка зможе користуватись результатами проекту це батьки та діти міста Тернополя. Також діти інваліди.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

У разі реалізації проекту діти залишаться задоволені від активного відпочинку , живого спілкування, розвинуть свої творчі та пізнавальні здібності, отримають досвід спілкування з дітками, в яких інші можливості, спробують побути поруч а не осторонь.
Особливі діти спробують себе в інклюзивному середовищі.
В результаті як звичайні так і особливі діти будуть частково підготовлені до інклюзивної освіти.

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту