Дитячий навчально-розважальний центр Відхилений

Доданий
31.10.2016
Номер
598
Соціальний захист

Даний проект передбачає будівництво будиночків, їдальні (вона ж може бути і залом для виступів та програм) спортивних майданчиків для роботи з дітьми та підлітками.

Автор проєкту
Олег
Олег Панченко
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Аляска

Опис

Опис проекту

Велика кількість дітей з соціально-незахищених верств населення страждає від того , що часто батьки не можуть оплатити дітям відпочинок та навчання в таборах влітку, на різних міроприємствах в період канікул та навчання. Також багато дітей страждають від одинокості , від утисків сильніших за себе, від того, що не знають як правильно можна провести свій час.
Мета проекту полягає в тому, щоб допомогти дітям з різних верств населення , а також і підліткам правильно та корисно і повчально проводити свій вільний час в колі друзів та людей , які тебе можуть почути та зрозуміти. Мета проекту сповідує християнські цінності.
Будівництво вище згаданого дитячого центру може вирішити проблеми соціально- незахищених верств населення.Тому-що дитині важко (не мало) заплатити за всі послуги тих чи інших закладів.Подібного закладу взагалі нема в Тернополі. Якщо такий закладзапрацює, то є команди людей ,які готові працювати з дітьми в такому центрі. Центр нее обмежує себе окремою категорією дітей. Робота Центру розрахована як на соціально-незахищених дітей так і на дітей із забезпечених сімей.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Цей проект розрахований на дітей та підлітків від 12 до 18 років. Переваги надаються для соціально-незахищених сімей. Забезпечені сім’ї також мають можливість користуватись послугами даного проекту.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Соціальні: охопити дітей навчанням, фізкультурою та спортом.

Фотографії