Покращення умов надання послуг громадянам, які змінюють реєстрацію місця проживання Брав участь

Доданий
31.10.2016
Номер
600
Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

Проект спрямований на розширення можливостей по прийому громадян, та надання якісних комфортних та максимально швидких адміністративних послуг. У той же час забезпечення обладнанням дозволить спростити процедуру реєстрації місця проживання Тернополян.

Автор проєкту
Марина
Марина Кузнєцова
Бюджет
645 100 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Станом на сьогоднішній день прийом громадян на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання здійснюється 4 спеціалістами міської ради в одному невеликому кабінеті.Внаслідок цього у кабінеті окрім великого шуму зумовленого розмовою великої кількості людей , люди слухають інформацію про інших людей яка є конфіденційною.
Поряд з цим існує проблема щодо незалежних умов очікування у маленькому коридорчику в якому немає місця.
Також і відділі відсутня техніка для зчитування з ІД Паспортів, що призводять до наявності видачі лишніх довідок які громадянам необхідно зберегти.
Метою проекту є покращення умов для прийому громадян які бажають змінити /зареєструвати місце проживання ,таким чином щоб громадяни мали можливість очікування своєї черги у комфортних умовах. Також існує необхідність здійснення роздільного прийому громадян (станом на сьогодні чотири сім’ї реєструються в одному кабінеті).
Облаштування нового приміщення яке є більшим за розміром, дозволить окремо приймати людей та забезпечить комфортні умови очікування.
Робочі станції для внесення відомостей до ЄДДР:
-зменшить кількість довідок, що видаються громадянам.
-дозволить здійснювати наповнення ЄДДР.
-зменшить кількість наданої інформації про вчиненні реєстраційні дії у паперовому вигляді для органів ДМС України та інших державних органів та установ які мають право на отримання інформації.
План заходів з реалізації:
1.Закупівля обладнання , що входить у комплект робочої станції для реєстрації/знаття з реєстрації місць проживання/перебування фізичних осіб, зокрема основними є спеціалізоване програмне забезпечення отримання персональних даних, комплексна захисту інформації тощо.
2.Організація каналу передачі даних, що передбачає:
-Розробку робочої документації,
-Закупівлю обладнання для організації каналу зв’язку , а саме маршрутизатор, комутатор, засіб криптографічного захисту інформації, джерело безперебійного живлення, телекомунікаційна шафа.
-Доставку налагодження і підключення.
3.Ремонт приміщень наданих управлінню державної реєстрації;
4.Облаштування комфортних умов для прийому громадян.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Даний проект призначений для Тернополян які здійснюють переєстрацію свого місця проживання у межах м.Тернополч, а також осіб які прибули з інших населених пунктів та реєструють власне місце проживання у м. Тернополі.
Основними групами населення є усі мешканці міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

1.Збільшення площі приміщень для прийому громадян на 160 м.кв.
2.Збільшення можливостей щоденного прийому громадян до 120-130 осіб.
3.Економія (зменшення часу в черзі )часу громадян.
4.Створення умов для позачергового прийому.
5.Зменшення кількості виданих довідок.

Відповідальні підрозділи

Управління державної реєстрації