Візуалізація історичної спадщину Брав участь

Доданий
31.10.2016
Номер
605
Культура

Тернопіль був зруйнованний дуже сильно підчас другої світової війни, та ще більше під час радянської влади. Цим проектом ми хочемо відновити історичнку спадщину за допомогою новітніх технології, доповненної та віртуальної реальності. Створивши 3Д макети, можемо всім бажаючим проводити віртуальні екскурсії по будівлям, які були втраченні.

Автор проєкту
Тарас
Тарас Ковальчук
Бюджет
980 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Тернопіль був зруйнованний дуже сильно підчас другої світової війни, та ще більше під час радянської влади. Так були знищенні історичні будівлі центральної частини міста (Катедральний костел - зараз ЦУМ, Синагога - зараз муз. училище, Ізуїтський костел - зараз приміщення швейної фабрики) Ці будівлі були прекрасними.
Цим проектом ми хочемо відновити історичнку спадщину за допомогою новітніх технології, доповненної та віртуальної реальності. Створивши 3Д макети можемо всім бажаючим проводити віртуальні екскурсії по цим будівлям.
Також ми не хочемо зупинятись лише на цьому, але й відновити всю стару частину міста у 3Д макетах та дати можливість всім бажаючим перенстись в стару екпоху та прогулятись Тернополем різних часів.
Для реалізації проекту потрібно створити офіс 3д моделювання та рендерінгу з відповідною технікою. Що дасть можливість постійно розвивати цей напрямок у місті

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Даний проект станне одною з ключових дестинацій міста, яка зможе притягувати, як магніт гостей у місто та створювати ВАУ ефект. Також за допомогою цього проекту, самі Тернополяни зможуть дізнатись більше про історію свого міста та відповідно розказавши про це своїм друзям, змотивувати їх до приїзду у наше Файне місто Тернопіль

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Збільшення обізнаності містян про історію свого міста. Збільшення туристичного - інвестеційного трафіку у місто.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління стратегічного розвитку міста