Громадський ресторан Відхилений

Доданий
31.10.2016
Номер
607
Інше

Створити громадський ресторан в Тернополі, що стане успішним прикладом об’єднання громади навколо спільної ідеї. Унікальність проекту в тому, що прибуток ресторану направляється виключно на реалізацію громадських проектів міста.

Автор проєкту
Бюджет
595 300 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

Громадський ресторан - це той проект який дасть новий поштовх у розвитку молодіжних ініціатив, проектів та молодіжних громадських організацій !
Зміст проекту полягає у тому, що Громадський проект потребує лише разового капіталовкладення, в подальшому ресторан функціонуватиме за кошти виручені з діяльності та прибуток буде спрямовуватись на фінансування молодіжних заходів та проектів! Ресторан працює та генерує прибуток, який направляється винятково на реалізацію громадських проектів, що розвивають міське середовище Тернополя!
Відбуватиметься це так:
Частина коштів виручених з діяльності будуть направлені на заробітні оплати працівникам та можливо в подальшому на модернізацію закладу
Уся інша частина прибутку буде надана по потребі на проекти,заходи,ініціативи молодіжного характеру або ж на модернізацію міста!

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Саме у такому проекті потребував Тернопіль уже декілька років, адже Тернопільщина одна із найбільш активних у громадському секторі!
Саме Тернопіль є у лідерах реалізації молодіжних фестивалів,проектів,заходів які спрямовані лише задля розвитку молоді та прославлення Тернопільщини як студентської столиці!

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Коли ми реалізуємо проект "Громадський ресторан" в Тернополі уже створені громадські організації та активісти отримають нову хвилю ресурсів!
Та відповідно інші студенти отримають мотивацію задля розвитку і реалізації свого студентського своєрідного середовища!
Велика лепта молоді вже не буде змушена довго шукати кошти!

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ земельних ресурсів