«Чисті парки – радість для кожного» Реалізований

Доданий
31.10.2016
Номер
621
Комунальне господарство

На даний момент для прибирання листя, гілля витрачається чимало зусиль комунальників, витрачаються кошти платників податків на вивіз, Листя та гілля може служити добривом для фауни парків. Проект передбачає оснащення комунальників додатковим обладнанням для оперативного прибирання парків та дроблення гілля, листя, чагарників і використання у якості добрива.

Автор проєкту
Бюджет
93 204 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

На даний момент для прибирання листя, гілля витрачається чимало зусиль комунальників, витрачаються кошти платників податків на вивіз, в подальшому займає місце на полігонах твердих побутових відходів. Листя та гілля може служити добривом для фауни парків. Проект передбачає оснащення комунальників додатковим обладнанням для оперативного прибирання парків та дроблення гілля, листя, чагарників і використання у якості добрива. (Обладнання мобільне і може застосовуватися в будь-якому парку чи території). Чисті та облаштовані парки покращать якість життя тернополян, створять позитивне враження для туристів і підтрвердять реноме міста – «Тернопіль – місто для життя/ Листя, що обпадає восени з дерев – не сміття. Розкладаючись в грунті, вони додають в неї мінеральні і органічні речовини, накопичені за літо. Частини листа (жилки, живці), що поволі розкладаються, структурують грунт, покращуючи її якість. На даний момент для прибирання листя, гілля витрачається чимало зусиль комунальників, витрачаються кошти платників податків на вивіз.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Усі відвідувачі парків - жтелі міста та ткристи.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Від реалізації проекту виграють усі відвідувачі парків, а це фактично усі мешканці м. Тернопіль та гості міста. Чисті та облаштовані парки покращать якість життя тернополян, створять позитивне враження для туристів і підтрвердять реноме міста – «Тернопіль – місто для життя».

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління культури і мистецтв