Розвиток та популяризація автоспорту, його виду - картинг Реалізований

Доданий
28.09.2017
Номер
14
Спорт

Ми прагнемо створити справжній клуб картингу - «Картинговий клуб «Тернопіль»», у якому кожний бажаючий, під наглядом тренера, зможе себе відчути пілотом. Обновити матеріально-технічну базу, створеного спільно з КЗ ТМР «СЮТ» сучасного гуртка картингу, в якому буде навчатися учнівська молодь міста. Виховувати національних та міжнародних чемпіонів, що будуть прославляти м.Тернопіль та Україну.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Грабець
Бюджет
995 200 грн
Розрахунок бюджету
Район
Оболонь
Адреса
вул. Шептицького Митрополита, 26, Тернопіль

Опис

Опис проекту

У ХХІ ст. важко уявити собі життя без автомобілів. Для когось це засіб пересування, для когось - хобі, для когось - мрія. Майже кожен хлопчик, а подекуди і дівчинка, у дитинстві уявляє собі як, будучи дорослим, сяде за кермо власного автомобіля. Але машина - це не лише рух, а й складний, відрегульований механізм і для того, щоб він працював, необхідно прикласти чимало зусиль та володіти необхідною кількістю знань.
Наша громадська організація «Картинговий Клуб «Тернопіль»» створила спільно з КЗ ТМР «СЮТ» гурток картингу у якому навчається учнівська молодь міста. Результатом є абсолютний чемпіон України 2017р. в індивідуальному заліку класу «Піонер-Н» учень Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка – Матвій Грабець.
Картингова траса, що є в нашому місті, має протяжність 800 м – єдина облаштована і найбільша у Західній Україні, що дозволяє проводити змагання різного рівня.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

• школярі;
• студенти;
• батьки;
• інноваційні компанії.

Проблема

Але щоб створити повноцінну команду, яка представляла б м. Тернопіль на національному та міжнародному рівні не вистачає коштів на обновлення матеріально-технічної бази. А без інвестицій у дітей не побачимо прогресивного суспільства.

Мета проекту

Наша мета – популяризація автоспорту серед дітей, юнаків, молоді міста. Формування у дітей, юнаків та молоді техніко-технологічних знань, розширення їх політехнічного світогляду, конструкторської, експериментальної та винахідницької діяльності. Формування практичних навичок та підвищення майстерності учнівської молоді в сфері розвитку картингового спорту та формування здорового способу життя. Виховання позитивних якостей особистості: працелюбність, наполегливість у досягненні мети, відповідальність за результат своєї діяльності. А це у майбутньому – професійний інженер, механік, водій.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Включивши даний проект у бюджет міста, дозволить повноцінно використовувати картинг-трасу, організовуючи різнорівневі змагання. Створити повноцінну команду, яка буде гідно представляти м.Тернопіль та Україну. Дасть перспективу вдосконалення дітям.

План заходів з реалізації проекту

Закупити картинги
Організація змагань

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту