Відкритий простір "Скверик на Лозовецькій з еко-парковкою загального користування" Відхилений

Доданий
28.09.2017
Номер
18
Комунальне господарство

Проект спрямований на створення та облаштування парковки для автомобілів загального користування та відкритого, безпечного, універсального громадського простору поблизу багатоквартирних будинків, поблизу котрих немає парків, скверів та інших відпочинкових чи прогулянкових зон.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Промисловий
Адреса
вул. Лозовецька, 3, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Метою проекту "Відкритий простір "Скверик на Лозовецькій з еко-парковою загального користування" є створення відпочинково-прогулянкової зони та еко-парковки спільного користування у колишньому промисловому мікрорайоні, де практично відсутні відкриті рекреаційні простори та у дворах багатоквартирних будинків бракує місць для паркування автомобілів.
Сквер буде зручний та безпечний у користуванні усіма категоріями населення: як усіма віковими групами, так і мешканцями з особливими потребами.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватись результатами проекту зможуть усі тернополяни та гості міста.

Проблема

По вулицях Лозовецькій, Фабричній, Шота Руставелі, Збаразькій відсутні будь-які відпочинкові, паркові, та будь-які і інші рекреаційні зони загального користування. Мешканцям даного мікрорайону доводиться добиратись в інші куточки міста для активного відпочинку.
Також, мешканці мікрорайону, не мають місць для паркування автомобілів, а вільних земельних ділянок для будівництва великої кількості індивідуальних гаражів немає.

Мета проекту

Створити відкритий простір загального користування, на котрому одночасно можна буде здійснити невеличку прогулянку, відпочити у скверику, зайнятись спортом на вуличних тренажерах, провести час з дітьми на невеличкому ігровому майданчику.

Стпорудити еко-парковку, котра розвантажить від транспорту двори ближніх багатоповерхівок.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Профінансувати та реалізувати пропонований громадський проект "Відкритий простір "Скверик на Лозовецькій з еко-парковою загального користування".

План заходів з реалізації проекту

- виготовлення проектно-кошторисної документації;
- перенесення сміттєвого контейнерного майданчика;
- підготовка земельної ділянки (ландшафтні роботи);
- закупівля матеріалів та обладнання;
- будівництво еко-парковки та скверу, висадка дерев, монтаж обладнання та елементів інфраструктури.

Фотографії