Відпочинковий комплекс Відхилений

Доданий
29.09.2017
Номер
27
Комунальне господарство

Пропоную вашій увазі проектну пропозицію відпочинкового комплексу на основі геодезичного купола.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Пронятин
Адреса
Проектна вулиця, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Пропоную вашій увазі проектну пропозицію відпочинкового комплексу на основі геодезичного купола.
Купольне будівництво охоплює багатовікову історію людства. Багато народності на нашій планеті будують круглі (купольні) будинку (юрти, іглу і т.д.). Починаючи з 20 століття в Європі також приступили до будівництва купольних будинків, що проявило себе перспективним напрямком. Тут і значна економія фінансових коштів, будівельних матеріалів, солідний внесок в екологію планети.
Мешканці купольних (сферичних) будинків відзначають прилив сил і позитивних емоцій. Дану сферу ще тільки доведеться вивчати. Адже купола недарма використовують в спорудах храмів безліч світових релігій.
Оскільки, Тернопіль є одним з найчистіших міст України, то саме такий варіант купольних будинків підійде для нас і зможе стати ще однією ізюминкою нашого туристичного міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Усі мешканці міста, гості міста, туристи, спотртсмени, що приймають участь у водомоторних змаганнях, риболовних змаганнях, тощо.

Проблема

Жителям тернополя, у яких нема багато часу на відпочинок і далекі подорожі можуть відпочити на природі круглорічно, не затрачаючи при цьому часу і коштів на далеку дорогу. Також люди з обмеженими можливотями зможуть без перешкод добратись і відпочити в даному комплексі, оскільки будинки є одноповерховими. Оскільки відпочинкова база є екологічно чистою з басейном, що позитивно впливає на опорно - рухову та м'язову системи, то доцільно буде оздоровлювати групи дітей. Великою перевагою є те, що тут можна приймати делегації, гостей міста, проводити різноманітні тренінги.

Мета проекту

Метою даної проектної пропозиції є те, що в Україні такий комплекс не є розповсюдженим, тому буде мати великий попит серед жителів і туристів нашого міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Для реалізації проектної пропозиції єдиною проблемою є інвестиції.

План заходів з реалізації проекту

1. Знайти кошти для реалізації.
2. Вибрати територію для забудови.
3. Залучити забудівельну фірму.
4. Підібрати екологічно чисті матеріали для будівництва.
5. Завершити будівництво.

Фотографії

Експертна оцінка