Мобільна виставка з історії мультиплікації “Мультяшка” Відхилений

Доданий
29.09.2017
Номер
36
Культура

Проект спрямований на організацію та облаштування мобільної виставки з історії мультиплікації.

Автор проєкту
Бюджет
292 500 грн
Розрахунок бюджету
Район
Дружба
Адреса
вул. Миру, 6, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Мобільна виставка історії мультиплікацїі “Мультяшка” стане своєрідною освітньою платформою. Завдяки їй діти матимуть можливість не тільки ознайомитись з історією української анімації, а й засвоїти основи створення мультфільму та змайструвати власний шедевр.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на дітей і творчу молодь Тернополя. До участі в ньому також будуть залучені соціально незахищені верстви населення та діти з особливими потребами.

Проблема

Зі стрімким ростом доступу до інформації, появою гаджетів, діти усе більше стають замкнутими, занурюються у соцмережі та світ комп'ютерних ігор, захоплюються іноземними анімаційними героями та мріють бути схожими на них. При цьому українська анімація зародилась ще у 1927 році, пройшла значний шлях становлення та нині переживає епоху відродження.

Мета проекту

Залучення дітей до занять творчістю, вивчення новітніх технологій та сприяння зацікавленості українською мультиплікацією.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створити творчий простір для розвитку креативних тернополяток різного віку, сприяти популяризації української мультиплікації та формуванню у дітей бажання творити власну анімацію.

План заходів з реалізації проекту

1. Створення мобільної виставки з історії мультиплікації.
2. Закупівля обладнання та облаштування приміщення.
3. Відкриття мобільної виставки