Влаштування мульти-спортивного майданчика "Олімпієць" на вул. Київська Відхилений

Доданий
22.09.2017
Номер
4
Спорт

Проект спрямований на облаштування сучасного мульти-спортивного майданчика для занять футболом, баскетболом, волейболом та іншими ігровими видами спорту, який буде загальнодоступним і відкритим для всіх жителів міста.

Автор проєкту
Ігор
Ігор Турський
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сонячний

Опис

Опис проекту

Проект спрямований на облаштування сучасного мульти-спортивного майданчика для занять футболом, баскетболом, волейболом та іншими ігровими видами спорту, який буде загальнодоступним і відкритим для всіх жителів міста.
Комплекс розташовуватиметься на території між будинками: №4, 8,10 на вул. Київська, №14 на вул. Б.Лепкого (в яких проживає понад 2 тис. мешканців, переважна більшість - це молоді сім'ї з дітьми).

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Можливість займатися на спортивному майданчику матимуть різні вікові категорії населення, але насамперед проект орієнтований на дітей, які поринувши в кіберпростір забувають про користь фізичної активності на свіжому повітрі.

Проблема

На території густозаселенного масиву відсутній сучасний спортивний простір, де могли б проводити своє дозвілля діти та дорослі. Місцем, де планується втілити проект є напівзруйнований стадіон, який потребує відновлення та може стати спортивним осередком для мотивації молоді мікрорайону до активного проведення вільного часу.

Мета проекту

Шляхом реалізації проекту сприяти розвитку фізичних якостей підростаючого покоління та залученню мешканців прилеглих будинків до популяризації здорового способу життя; покращити спортивну інфраструктуру міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Встановлення універсального спортивного майданчика з штучним покриттям та огорожею, його облаштування сучасним спортивно-ігровим обладнанням. Передбачається також благоустрій прилеглої території.

План заходів з реалізації проекту

1. Виготовлення та погодження проектно-кошторисної документації;
2. Вирівнювання та підготовка території;
3. Монтаж спортивного обладнання;
4. Монтаж штучного покриття;
5. Встановлення огорожі;
6. Благоустрій території;
7. Відкриття універсального спортивного майданчика.

Фотографії