Спортивний майданчик «Скеледром» Брав участь

Доданий
30.09.2017
Номер
45
Спорт

Проект має на меті створити базу для проведення активного відпочинку та залучення дітей, молоді та до розвитку туризму, скелелазіння, альпінізму. Також база може бути використана спортсменами-професіоналами та аматорами.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Россомаха
Бюджет
999 080 грн
Розрахунок бюджету
Район
Дружба
Адреса
Тернопіль

Опис

Опис проекту

Метою побудови скеледрома є необхідність розвитку Скелелазіння та Ледолозіння як олімпійського виду спорту в м.Тернополь, а також залучення більшої кількості дітей до фізичного розвитку та всебічного спортивного виховання. При побудові відкритого скеледрому враховувались таку фактори: відсутність поблизу природних скель, відсутність скеледромів та залів для занять альпінізмом, туризмом.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефеціарами проету можуть бути діти віком від 10 років, пофесійні рятувальник, професійні спортсмени та аматори та усі кому буде подібний вид активного відпочинку

Проблема

Метою побудови скеледрома є необхідність розвитку Скелелазіння та Ледолозіння як олімпійського виду спорту в м.Тернополь, а також залучення як найбільшої частини дітей до фізичного розвитку та всебічного спортивного виховання. При побудові відкритого скеледрому враховувались таку фактори: відсутність поблизу природних скель, відсутність скеледромів та залів для занять альпінізмом, туризмом.

Мета проекту

Залучення максимальної кількості молоді до занять спортом. Доступна реалізація своїх фізичних можливостей та мінімальні затрати для досягнення результату. Побудова даної спортивної споруди дасть можливість не тільки займатись спортом але і проводити тренування для служб ДНС та спецпідрозділів, проведення змагань Всеукраїнського рівня.
Враховуючи спецефіку місцевості (великі перепади, близькість водойми) створена база дозволить проводити різноманітні спортивні фестивалі.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Проектом пропонується будівництво спортивного об’єкта на території Парку Топільче

План заходів з реалізації проекту

1. Визначення конкретного місця реалізації
2. Виготовлення проектно-кошторисної документації на проведеня будівництва об’єкта, експертиза, узгодження.
3. Пошук виконавця робіт та закупівля товарів відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Будівництво та обладнання спортивної споруди.

Фотографії