Громадський простір “Козацький острів” Брав участь

Доданий
30.09.2017
Номер
48
Культура

Організація громадського простору для відпочинку сімей та організації концертів, заходів, фестивалів та святкувань під відкритим небом.

Автор проєкту
Степан
Степан Семенів
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Оболонь

Опис

Опис проекту

Організація громадського простору для відпочинку сімей та організації концертів, заходів, фестивалів та святкувань під відкритим небом.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Сім’ї, діти, молодь, люди похилого віку, гості міста, туристи

Проблема

Тернопіль давнє місто, але у нас мало місць з історичним духом. Якщо подивитись на старі фото, то одним із таких місць був Козацький острів, місце відпочинку сімей та проведення заходів. Місце яке притягувало містян та гостей. Нажаль з плином літ воно було зруйновано та понівечено. Даний проект направлений на відновлення цього культового місця.

Мета проекту

Відновити Козацький острів у парку Топільче. Облаштувати громадський простір для відпочинку сімей та проведення заходів під відкритим небом.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Нами пропонується ідея відновити Козацький острів, облашувати громадський простір для відпочинку, підвести необхідні комунікації та оргінзувати місця для проведення концертів, заходів, святкувань та фестивалів. Облаштувати ігрові зони для дітей, оглядові майданчики, зкооперуватись з канатним парком та прокатом катамаранів, що у парку Топільче для розширення можливостей острову. Облаштувати брами, щоб локацію можна було закривати на нічний час. Проекті пропозиції можна побачити на малюнках.

План заходів з реалізації проекту

- до 1 червня очистка та підготовка локації
- до 1 липня побудова основних конструкцій, завершення земельних робіт, прокладка комунікацій
- до 1 серпня декоративне облаштування локації
- 28 серпня - відкриття локації до дня міста