Сучасний спортивний майданчик Тернопільської ЗОШ І-ІІІст. №18 Відхилений

Доданий
25.09.2017
Номер
5
Освіта

Спортивний майданчик – це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, граючись, зняти статичну напругу і просто весело провести свій час.
Кожен учень школи № 18 мріє про новий спортивний майданчик, який буде обладнаний за останніми новітніми технологіями.

Автор проєкту
Бюджет
990 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Східний
Адреса
просп. Бандери Степана, 14, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Більшість спортивних майданчиків, якими облаштовані навчальні заклади, на жаль, не відповідають сучасним вимогам суспільства, а іноді знаходяться в аварійному стані. Тому проблема облаштування таких майданчиків є пріоритетною для шкіл задля підтримання у дітей здорового способу життя, створення досконалої спортивної інфраструктури.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Для учнів школи, дітей мікрорайону, прилеглого до навчального закладу, а також всіх небайдужих до здорового способу життя.

Проблема

Актуальність проекту обумовлена необхідністю проведення капітального ремонту спортивного майданчика зі штучним покриттям, що передбачає створення сприятливих умов для фізичного розвитку підростаючого покоління, пропаганди здорового способу життя, занять спортом.
Недосконалість спортивного майданчика, скорочення кількості учнів, яка займається фізичною культурою і спортом, обмеження фінансування, що в свою чергу може призвести до занепаду матеріально-технічної бази, суттєво вплинути на рівень інтелектуального, культурного, фізичного розвитку міста, зниження спортивного рівня підготовки підростаючого покоління.

Мета проекту

Створення умов необхідних для того, щоб якомога більше учнів школи займалися спортом, мали змогу розвивати свої здібності та своїми досягненнями прославляли область та Україну.
Вжиті заходи по капітальному ремонту спортивного майданчика мають стати початком покращення спортивної інфраструктури, надати імпульс популяризації в місті фізичної культури та спорту.
Основне завдання проекту - зацікавити дітей різних вікових категорій спортивними іграми, прививати культуру активного та здорового відпочинку.
Спортивні майданчики повинні бути багатофункціональними і безпечними, відповідати стандартам якості. Більше того, вони повинні забезпечити дитині змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме її фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо замінити асфальтне покриття майданчиків на сучасне штучне покриття, огородити майданчик сітками, облаштувати футбольне поле.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка проекту спортивного майданчика.
2. Консультативні роботи з фірмою-підрядником.
3. Демонтаж старого покриття майданчика.
4. Встановлення нової огорожі, нового обладнання та облаштування штучного покриття майданчика.
5. Урочисте відкриття спортивного майданчика.
6. Вирішення актуальних проблем незайнятості дітей, підлітків, молоді через впровадження спортивних гуртків, секцій.

Фотографії