«Тернопіль Open 2018» Відхилений

Доданий
30.09.2017
Номер
52
Спорт

«Тернопіль Open 2018" – це турнір з флорболу, який проведе змагання між великою кількістю дітей, підлітків та молоді Тернополя, інших міст України та Європи. Кожний учасник має можливість втілити в життя свої мрії, бажання, розвинути фізичні дані, отримати досвід і досягнути кар’єрного росту в даному виді спорту.

Автор проєкту
Бюджет
299 880 грн
Розрахунок бюджету
Район
Оболонь
Адреса
Білогірська вулиця, 50, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Флорбол – командний вид спорту. Один з різновидів хокею, грається пластиковим м’ячем, удари по якому наносяться ключкою. Ціль гри: забити м’яч у ворота суперника.
Даний вид спорту народився у Швеції в 70-их роках минулого століття і швидко здобув популярність в Європі. В Україні національна асоціація з флорболу була створена в 2005 році. А на Тернопіллі флорбол почав розвиватися з 2010 року.
На сьогоднішній день зареєстровано три громадські організації, ФлК: «Вікторія» , «Шторм» та «Тернопіль» тренування, яких проводяться на базі понад двадцяти шкіл. Кожен із них бере активну участь в розвитку нового для мешканців міста спорту – флорболу.
І саме за їхньої ініціативи у 2015 році був проведений цікавий турнір під назвою «Тернопіль Open 2015", в якому прийняло участь 10 команд різних вікових категорій. Сума витрат на організацію та проведення даного турніру становила: 30.000 тис. грн. Згодом проведений турнір «Тернопіль Open 2016» налічував 32 команди, сума витрат становила: 80.000 тис. грн. А на турнір «Тернопіль Open 2017», бажаючих прийняти участь було 24 команди , в звязку із тим що ми робили тільки юніорський турнір без дорослих сума витрат становила: 40 000 тис. грн. Проблема в тому що , не було фінансової підтримки, тому на всьому змушені були економити і через це на даний турнір зареєструвалося лише 24 юніорських команди.
Проте, ми спостерігаємо тенденцію, що попит на цей турнір зростає. Однак, що стосується фінансового аспекту організації та проведення даних турнірів, необхідно зазначити, що усі статті витрат (інформаційна, сувенірна продукція, поліграфія, оренда приміщення, закупівля інвентарю, форми та ще багато іншого) покривалися за рахунок власних коштів батьків , тренерів , власних заощаджень дітей та непостійних спонсорів

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Цей проект розрахований для дітей, підлітків, молоді, їхніх батьків та любителів спорту.

Проблема

На організацію та проведення турніру «Тернопіль Open 2018» сума витрат збільшується. Основним сектором видатку збільшення фінансування проекту є залучення міжнародних дитячо-юнацьких спортивних клубів по флорболу, таких країн як: Польща, Литва, Білорусь, Молдова, Швеція, Японія, Данія, Швейцарія, Фінляндія, Угорщина, Норвегія, Чехія, Німеччина, США. Також, важливим фактором збільшення фінансування є інфляція.
Незважаючи на бажання батьків надалі розвивати фізичні, моральні якості своїх дітей та активно брати в цьому участь, фінансова ініціатива на дану проблему не може бути з реалізована, бо сума для нас є не підйомною. Тому, виникає серйозна загроза зриву даного турніру.

Мета проекту

Цей проект направлений на:
- збагачення культурного життя міста та культурної привабливості;
- підтримання та розвиток фізичного здоров’я дітей, підлітків та молоді;
- розвиток та популяризацію активного виду спорту - флорболу у м. Тернопіль;
- комунікацію між флорбольними клубами з різних міст України та Європи.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Ми пропонуємо турнір «Тернопіль Open 2018" організувати за підтримки міського бюджету . Це дуже вигідно для нашого міста бути столицею флорболу України ! І даний турнір прославить Тернопіль та Україну НА ВИСОКОМУ РІВНІ ! В нас гарне місто і слід памятати що міст є багато - файне одне ! Щасливі діти – щасливі батьки - щаслива Україна !

План заходів з реалізації проекту

Даний турнір буде проводитися протягом двох тижнів, у два етапи.
В першому етапі, який триває три дня візьме участь 25 команд по 18 чоловік, загальна кількість 450 учасників. Команди, які приїдуть до нас з різних міст України та Європи, необхідно забезпечити житлом, харчуванням (сніданок, обід, вечеря) та транспортом.
В другому етапі, який також триває три дні, візьме участь 20 команд по 18 чоловік, загальна кількість 360 учасників. Їх також необхідно забезпечити житлом, харчуванням (сніданок, обід, вечеря) та транспортом.
Отже, за період проведення турніру «Тернопіль Open 2018», візьме участь понад 810 учасників, це діти віком від 4 до 11 років, підлітки віком від 12 до 16 років та молодь від 17 років. Також, залучить велику глядацьку аудиторію батьків, рідних, друзів, знайомих.

Фотографії