Дитячий майданчик на території дитсадка для дітей та мешканців мікрорайону Старий парк Відхилений

Доданий
26.09.2017
Номер
6
Освіта

Тернопільський дошкільний навчальний заклад №12 має територію для дітей на якій наявна тільки пісочниця. Багато майданчиків 30-ти літньої давності. Потреба встановлення нових майданчиків є величезна.

Автор проєкту
Бюджет
120 650 грн
Розрахунок бюджету
Район
Старий Парк
Адреса
вул. Паркова, 7, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Діти - це наше майбутнє. Дитячий майданчик – напевно, наймасовіший елемент благоустрою у пострадянському просторі. Ще спортивними майданчиками, зонами відпочинку можна знехтувати, але дитячий майданчик повинен бути в кожному дворі, а тим більше у районі дитячого садочку. Тернопільський дошкільний навчальний заклад №12 має територію для дітей на якій наявна тільки пісочниця. А більшість майданчиків 30-ти літньої давності. Потреба встановлення нових майданчиків є величезна.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Батьки та діти мешканці мікрорайону Старий парк та діти ТДНЗ №12
Молоді сім'ї, які проживають в старому парку

Проблема

Тернопільський дошкільний навчальний заклад №12 є одним із найстаріших в місті Тернополі (заснований у 1962 році). Подвір'я для дітей на території ДНЗ є досить невеликим. Враховуючи ситуацію в місті із дитячими садочками актуальність реалізації проекту є величезною. Відсутність якісних нових дитячих майданчиків часто призводить до того, що діти з вихователями змушені сидіти в приміщенні, що потім відзначається на їхньому стані здоров’я.

Мета проекту

Забезпечити встановлення 3 дитячих майданчиків для дітей мікрорайону Старого парку на базі Тернопільський дошкільний навчальний заклад №12

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

За проектом пропонується встановити 3 дитячі майданчики для для дітей мікрорайону Старого парку на базі Тернопільський дошкільний навчальний заклад №12, що дасть змогу значно покращити матеріально-технічну базу ДНЗ та мікрорайону. Реалізація проекту сприятиме вихованні та здоров’ї дітей і тим самим покращить становище освітньої галузі в місті Тернополі.

План заходів з реалізації проекту

Встановляння 3-х дитячих майданчиків протягом березня 2018 року

Фотографії