Оновлення глядацького залу УД «ПЕРЕМОГА» На реалізації

Доданий
30.09.2017
Номер
67
Культура

УД "Перемога" потребує оновлення. Зокрема глядацький зал. Для того, аби комунальна установа приносила прибуток, варто почати з глядацького залу, оновлення аудіовізуальної системи та посадкових місць.

Автор проєкту
Роман
Роман Воробйов
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр
Адреса
бульв. Шевченка Тараса, 27, Тернопіль

Опис

Опис проекту

За допомогою даного проекту ми хочемо осучаснити глядацький зал Українського дому «Перемога», що включає в себе купівлю та встановлення сучасної системи кінотеатру: нову систему звуку, відео-проектор та комплектуючі (звукові динаміки, підсилювачі, звуковий процесор тощо). А для більш комфортного перебування глядачів необхідна заміна крісел.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Оновлення глядацького залу дозволить зробити вартість квитка на кіносеанс конкурентноздатним у порівнянні з іншими кінотеатрами в межах 30 – 50 грн. за один показ, передбачивши і соціальну ціну для пенсіонерів, дітей, студентів тощо. При такій вартості квитка та плановій наповненості залу кіно-апаратура може окупити себе за 90 днів.

Проблема

Комунальна установа повинна приносити дохід до міського бюджету та має бути комфортною для відвідувачів.

Мета проекту

Зручне розташування (центр міста), сучасна кіноапаратура, прокатні касові фільми, забезпечать перевагу кіноконцертного залу УД «Перемога» над комерційними кінотеатрами і матимуть попит серед тернополян та гостей міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

..

План заходів з реалізації проекту

За допомогою даного проекту ми хочемо осучаснити глядацький зал Українського дому «Перемога», що включає в себе купівлю та встановлення сучасної системи кінотеатру: нову систему звуку, відео-проектор та комплектуючі (звукові динаміки, підсилювачі, звуковий процесор тощо).