Осередок Олімпійської боротьби UWW (United World Wrestling) На реалізації

Доданий
11.10.2017
Номер
68
Спорт

Відновлення та облаштування спортивного залу , створення умов для занять учнівської та студентської молоді олімпійськими видами спортивної боротьби, зокрема вільною, жіночою та греко-римською боротьбою на масиві Східний.

Автор проєкту
Бюджет
279 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Східний
Адреса
Протасевича вулиця, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Відновлення та облаштування спортивного залу , створення умов для занять учнівської та студентської молоді олімпійськими видами спортивної боротьби, зокрема вільною, жіночою та греко-римською боротьбою на масиві Східний.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Створення осередку олімпійських єдиноборств для учнівської та студентської молоді на Східному масиві міста, де знаходиться 5 міських шкіл, в яких навчається декілька тисяч учнів. Також по завершенню шкіл, продовжуючи займатися у залі тренуватимуться студенти та робітнича молодь. Тут можна врахувати також і батьків цих дітей, які будуть спокійними за здоров’я, фізичний розвиток своїх нащадків та вболіватимуть за їх спортивні досягнення. Також тут проводитиметься підготовка учнів початкових класів до занять різними видами спорту, відбуватиметься пошук перспективних спортсменів та олімпійських надій у кожній школі та у кожному дворі.

Проблема

Тернопіль - місто, яке здавна славилось своїми борцівськими традиціями та здобутками спортсменів на всеукраїнському та міжнародному рівні у олімпійських видах спортивної боротьби. Хороша школа тренерів у місті зберіглася і до сьогодні. Раніше зали для занять олімпійськими видами єдиноборств були чи не у кожному мікрорайоні міста. Сьогодні їх залишилося мало. Один з таких залів декілька десятиліть тому був створений на Східному масиві у приміщенні ЗОШ№17.
Зараз іде мова про його закриття у зв’язку із нестачею фінансування для відновлення та неможливістю подальшого використання. За час існування у цьому залі було виховано плеяду спортсменів, призерів України та міжнародних змагань різного рівня. А у цьому році учениця ЗОШ№17, вихованка КДЮСШ-1 Вероніка Кондратенко у Сербії стала бронзовою призеркою Європи з жіночої боротьби серед школярів U-15. І ще багато чемпіонів та призерів змагань різного рівня починали свою борцівську кар’єру тут

Мета проекту

Метою проекту є створення осередку олімпійських єдиноборств для залучення учнівської молоді до занять олімпійськими видами спорту, зокрема боротьби, їх підготовка до участі у змаганнях регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Пошук олімпійських надій у кожній школі та кожному дворі.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропонується створити спортивний зал для занять учнівської молоді олімпійськими видами спорту, зокрема єдиноборствами за місцем проживання на масиві Східний. Як показує досвід та історія спортивних досягнень , успіхи талановитих спортсменів , в тому числі олімпійських вершин, починалися саме з таких залів за місцем їхнього проживання та навчання. Свіжим прикладом цього залу є бронзова призерка Європи Вероніка Кондратенко, учениця ЗОШ№17.

План заходів з реалізації проекту

1. Ремонт приміщень – спортзалу, залу ЗФП, хлопчачої та дівчачої роздягалок, кімнати для тренерів та коридору.
2. Облаштування туалету
3. Облаштування душових