Проект ЦЕНТР НАРОДНОЇ БОРОТЬБИ З ІНФОРМАЦІЙНИМ ВОРОГОМ Відхилений

Доданий
26.09.2017
Номер
9
Безпека та громадський порядок

Для вкладу громади м. Тернополя в реалізацію Всеукраїнського інформаційного спротиву агресивній пропаганді кремля, виникає необхідність створення Центру Народної Боротьби, він же в паралельній перспективі Центр всебічного розвитку і діяльності дітей та молоді . Оскільки , без ведення інформаційної війни неможлива перемога у відкритому збройному протистоянні

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

ОПИС ПРОЕКТУ:
Увесь український народ, і в тому числі тернополяни, стражденно втомилися від сліз та горя , від жахливих звісток з фронту і понад усе в своєму житті бажають якнайшвидшого припинення війни на сході. Без ведення інформаційної війни неможлива перемога у відкритому збройному протистоянні . Потрібно зробити усе можливе та неможливе,щоб зупинити війну, докласти усіх можливих та неможливих зусиль та ресурсів , тільки би зупинити цю навалу, яка суне на Україну, намагаючися остаточно знищити нашу країну.
Боротися за мир в Україні сьогодні є головним обов’язком як державних органів влади , так і українського суспільства в цілому. І не лише чоловіків, які стоять на передньому краї , а й жінок, людей старшого віку , і навіть дітей. Весь український народ має допомагати українським оборонцям дати гідну відсіч московським агресорам та повернути мир в Україну ! Ви запитаєте, як може боротися дитина , або чим допомогти звичайна бабуся? Відповідь проста: СЛОВО ТАКОЖ ЗБРОЯ !!! СЛОВО, не менш потужна зброя , ніж кулі чи гранати, танки чи міномети… Без ведення інформаційної війни НЕМОЖЛИВА також й перемога у відкритому збройному протистоянні !
У зв’язку з гострою необхідністю пошуку нових шляхів у подоланні сильного інформаційного ворога, якому вдалося перетворити на мовчазне стадо практично увесь російський народ , та безперешкодно продовжувати свою підступну справу по зомбуванню російського народу, пропагуючи брехливі факти щодо ситуації в Україні, таким чином утримуючи російський народ в стані злоби та агресії по відношенню до українського народу,- фахівцями в галузі впливу інформаціі на свідомість було розроблено в деталях та випробувано народний проект МОЯ НОВА УКРАЇНА, який при його реалізації в усіх областях України, гарантує 100 % знищення інформаційного кремлівського ворога, і як наслідок пришвидшення також і збройної перемоги та остаточне повернення миру в Україну.
Особливістю даного проекту є новаторська дивовижність підходу, головна мета (гідна відсіч інформаційному ворогу) реалізується абсолютно непомітно і без особливих спеціальних зусиль . За основну мету ставиться вклад інвестицій в розвиток та реалізацію дитячо-юнацьких здібностей та талантів (творчих, культурних, спортивних, інтелектуальних). Організація масових дивовижних заходів від Команди юних організаторів віком від 6 до 16 років , на стадіонах міста та навколишніх сіл та містечок не залишать абсолютно нікого байдужими , а навпаки, ці заходи стануть найбажанішими та найочікуванішими подіями , яких з нетерпінням чекатимуть усі українські родини.
Разом з ЦЕНТРОМ боротьби з інформаційним ворогом, українські діти , отримають дивовижну навчально-виховну - реальну -комп ютерну гру : ІНТЕРНЕТ країна " МНУ" , з можливістю здобуття українськими школярами нових рівнів та статусів (найвищий з яких Статус « ЛИЦАРЯ СВІТЛА І ДОБРА» )та справжніх нагород .
Це – справді проект не маючий аналогів в світі за своїм різномаїттям творчих сміливих рішень !!

Обґрунтування бенефіціарів проекту

- Цей проект є важливим для КОЖНОГО українця, від малого до великого, адже УСІ прагнуть припинення війни та повернення миру.
- Особливо проект буде корисним для сотень та тисяч Тернопільських школярів та студентської молоді , завдяки їхній активній творчій участі в організаціі та проведенні масових патріотичних заходів (авторських заходів МНУ)

Проблема

- висока ймовірність повномасштабного російського вторгнення в Україну;
- недостатній рівень ведення інформаційного супротиву кремлівській злочинній пропаганді в Україні ( зокрема в Тернополі);
- безперешкодна діяльність та вплив відверто брехливих російських змі.

Мета проекту

- Ефективна гідна відсіч кремлівському інформаційному ворогу від українського населення через реалізацію в Тернополі та області заходів інформаційного спротиву за участю простого українського народу ( дітей та юнаків тощо) .
- Реалізація заходів інформаційно-психологічного впливу на російського глядача з метою зруйнування неправдивих відомостей щодо України та українців в цілому, зруйнування агресивності їхнього налаштування, зруйнування міфів кремлівської пропаганди щодо бандерівців, як фашистів та нацистів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створення відеосюжетів голосу простого українського народу , які розвіюють міфи про бандерівців, як фашистів ; сюжетів, які показують красу та єдність українського народу та просування цих інформаційних роликів на територію сусідньої агресивної країни (Росії) .
Згідно тверджень фахівців у сфері впливу інформації на свідомість "Вплив на інформаційні потоки супротивника може призвести до наступних результатів : супротивник зрозуміє неадекватність своїх дій, а завдяки цій невизначеності утримається від агресивних дій ".

План заходів з реалізації проекту

- облаштування приміщення необхідним матеріально технічним обладнанням та придбання усіх необхідних ресурсів для успішної реалізації стратегічних планів та цілей проекту " МОЯ НОВА УКРАЇНА";
- волонтерська інформаційна щоденна діяльність задля успішної підготовки до проведення заходів ( формування Команди, навчання Команди, реалізація внутрішніх проектних рішень призначених для заохочення та особистої зацікавленості юних учасників проекту;
- реалізація допомоміжного проекту (гри) :ІНТЕРНЕТ країни МНУ для практичного виховання дітей та юнаків у дусі патріотизму, єдності та командного духу, координування усіх процесів у успішній діяльності та функціонування даної ГРИ ;
- навчальні командні зустрічі юних учасників з керівниками підрозділів;
- проведення заходів ;
- монтування сюжетів та пошук прямих каналів доступу до російського глядача;
- та інші , згідно проектних цілей

Фотографії