Розвиток сноубордингу та лижного фрістайлу в Тернополі Відхилений

Доданий
27.09.2018
Номер
24
Спорт

Лижний фрістайл (могул) та сноубординг зародилися в Тернополі ще в 90-х роках на базі гірськолижної дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом легендарного Ліщука Володимира Савича. З того часу Тернопіль став одним з центрів розвитку альпійських та фрістайлових дисциплін зимових видів спорту в Україні.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Бігуняк
Бюджет
1 300 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Аляска
Адреса
Київська вулиця, 3б, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Результатами роботи СДЮСШ «Екстрім» є:
- 68 призерів Чемпіонату України,
- 13 призерів міжнародних змагань,
- 21 майстр спорту.
За 6 років СДЮСШ «Екстрім» тричі вигравала конкурс найкращої ДЮСШ України з профільних видів спорту та ще тричі посідала друге місце.
У нас є велике бажання щоб наші спортсмени якісно представляли Тернопіль на Кубках і Чемпіонатах Європи та світу, а в майбутньому - і на Олімпіаді. Але для цього нам потрібний власний транспорт.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами проекту є школярі, студенти, їх батьки та престиж міста Тернополя.

Проблема

Одною з проблем для повноцінної участі у навчально-тренувальних зборах та змаганнях є відсутність власного транспорту. Виїздні заходи є найважливішою складовою тренувального та змагального процесу. Спортсмени повинні постійно підлаштовуватись під розклад та загруженість компаній-перевізників та збирати максимальну кількість чоловік для зменшення витрат на перевезення. У них немає можливості підлаштовуватись під зміни в календарі виїздних заходів (в зимових видах спорту через погодні умови таке буває часто), а як наслідок знижується і ефективність тренувального та змагального процесів.

Мета проекту

Наша мета - усунути проблеми на шляху успішних тренувань і виступів, зменшити їх вартість та збільшити ефективність. Це дозволить вивести збірні команди Тернополя на новий спортивний рівень.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Враховуючи велику кількість змагань та навчально-тренувальних зборів, купівля 9-місного мікроавтобуса Renault Trafic вирішить проблему мобільності та неможливості ефективної участі в них найкращих спортсменів. Також це дасть можливість суттєво економити кошти за рахунок використання меншої кількості послуг компаній-перевізників.

План заходів з реалізації проекту

Купівля автомобіля та його передача на баланс СДЮСШ «Екстрім».

Фотографії