Дитячий спортивний футбольно-баскетбольний майданчик на вулицях Київська 6,Смакули 1. Відхилений

Доданий
27.09.2018
Номер
25
Спорт

Створення дитячого спортивного футбольно-баскетбольного майданчику у дворі вулиць Київська 6, Смакули 1 ,на місці закинутого ігрового майданчику, де б діти корисно та активно проводили вільний час.
У нашому районі активно ведуться будівельні роботи,тому діти немають місця для заняття спортом, та активного відпочинку.

Автор проєкту
Анна
Анна Бернатович
Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сонячний
Адреса
вул. Смакули, 1, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Територія, на якій колись був дитячий майданчик, у занедбаному стані, і вечорами на ній "деякі особи" розпивають спиртні напої,залишаючи після себе багато сміття та розбитих пляшок, що є небезпечним для наших дітей. На нашій прибудинковій території також знаходиться майданчик для маленьких діток ( пісочниці, каруселі,гойдалки, гірки...),а діти старші 7 років немають де проводити вільний час.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Майданчик буде корисний для усіх вікових категорій. Діти будуть грати в рухливі ігри, а батьки будуть показувати їм приклад, адже неодноразово мешканці будинків Київська 6, та Смакули 1, разом із дітьми, командно грали у футбол на імпровізованому стадіоні на території технічного коледжу.Цей майданчик не тільки обєднає декілька поколінь, а й спрямує дітей у правильне русло-СПОРТ.

Проблема

Неодноразово виникали конфліктні ситуації через те,що м"яч, яким грали діти, влучав у маленьких діток, та автомобілі припарковані біля будинку, через що, власники автомобілів викликали поліцію. Майданчик буде корисний для мешканців нашого, та 4 прилеглих будинків, а також для людей із новобудов, які активно зводяться у нашому мікрорайоні.

Мета проекту

Створення футбольно- баскетбольного майданчику, яким будуть користуватись як діти, так і дорослі.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо встановити обгороджений спортивний майданчик, із штучним покриттям ( замінити асфальтно-болотяне покриття на штучне), з лініями для ігор у футбол, футбольні ворота,баскетбольні стійки, волейбольну сітку, лавочки для відпочинку. А також встановити освітлення, та забезпечити благоустрій навколишньої території.

План заходів з реалізації проекту

1. Виготовлення проектно-кошторисної документації.
2. Консультації з фірмою- підрядником.
3. Демонтаж старого, та створення нового покриття.
4. Встановлення огорожі та освітлення.
5. Встановлення футбольних воріт,баскетбольних стійок,волейбольної сітки.
6. Благоустрій території,та встановлення лавочок.

Фотографії