Енергоефективна школа Відхилений

Доданий
28.09.2018
Номер
26
Енергозбереження

Створення в Тернополі енергоефективної школи, яка б стала прикладом для інших шкіл міста та області.

Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Дружба
Адреса
вул. Макаренка, 1А, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Створення в Тернополі енергоефективної школи, яка б стала прикладом для інших шкіл міста та області з раціонального використання енергоресурсів та створення оптимальних умов для навчання молоді.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект зорієнтований на школярів та працівників школи.

Проблема

Неефективне використання енергоресурсів та постійне зростання цін на них призводить до перевитрат комунальних коштів на утримання закладів освіти. Створення енергоефетивних шкіл дасть можливість не лише створити комфортні умови для школярів та працівників школи, але й призведе до суттєвої економії бюджетних коштів.

Мета проекту

- створити першу в Тернополі енергоефективну школу;
- на прикладі Тернопільського навчально-виховного комплексу "Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич" продемонструвати позитивну динаміку збереження бюджетних коштів від використання енергозберігаючих технологій;
- продемонструвати учням школи, що запровадження комплексу заходів із енергозбереження якісно покращує умови навчання та проживання.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Замінити усі старі дерев`яні вікна в школі на сучасні енергозберігаючі (металопластикові) та утеплити зовнішні стіни теплоізолюючими матеріалами.
Ці заходи суттєво піднімуть температурний режим в навчальних приміщеннях та зменшать використання бюджетних коштів у перспективі.

План заходів з реалізації проекту

1.Замінити усі старі дерев`яні вікна в школі на сучасні енергозберігаючі (металопластикові).
2. Утеплити зовнішні стіни теплоізолюючими матеріалами.

Фотографії