Територія сімейного відпочинку "Гармонія" Брав участь

Доданий
29.09.2018
Номер
46
Комунальне господарство

По вулиці Протасевича 4 знаходиться локація, яка давно не оновлювалася. більшість гойдалок та каруселей там морально застарілі, а покриття залишає бажати кращого. Пропонується встелити частину цієї території штучною травою, встановити лавки, урни для сміття, нові гойдалки, каруселі, ігрові комплекси і пісочницю та огородити це все декоративним парканом.

Автор проєкту
Бюджет
297 794 грн
Розрахунок бюджету
Район
Східний
Адреса
вул. Протасевича, 4, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Пропонується утворити територію сімейного відпочинку, де із одинаковим задоволенням змогли б продуктивно проводити свій час діти, підлітки, дорослі та літні люди. Найменші тернополяни зможуть гратися на каруселях, дорослі ж зможуть приємно проводити час на свіжому повітрі, розмістившись на якісних лавках, насолоджуючись загальним естетичним виглядом території сімейного відпочинку "Гармонія".

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти, підлітки, дорослі, пенсіонери.

Проблема

У дворі по вул. Протасевича 4 недостатньо якісно розвинута відпочинкова інфраструктура (як і по усьому мікрорайоні "Східний"). Існуючі елементи відпочинкової зони (лавочки, ігровий майданчик, гойдалки, каруселі) є морально застарілими і не можуть виконувати своєї основної функції - дарувати радість своїй цільовій аудиторії (від малесеньких дітей до людей літнього віку). Взаємодія людей із навколишнім світом починається із виходу у власний двір. Щоденне спостерігання занедбаної прибудинкової території негативно позначається на рівні задоволеності людей своїм життям.

Мета проекту

Покращити стан благоустрою на прибудинковій території за адресою вул. Протасевича 4.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Покриття локації штучною травою та встановлення на ній каруселей, лавочок та урн для сміття. Усю територію обгородити декоративним парканом.

План заходів з реалізації проекту

План:
1. Вирівняти територію.
2. Демонтувати (перенести) наявні елементи дитячого майданчика.
3. Застелити локацію штучною травою.
4. Встановити вище вказані елементи території сімейного відпочинку.
5. Обгородити територію.
6. Урочисто відкрити локацію.

Фотографії