Облаштування спортивно-ігрового майданчика по вулиці Оболоня. На реалізації

Доданий
29.09.2018
Номер
48
Комунальне господарство

Будинки мікрорайону Оболоня переважно побудовані більше 30 років тому. На даний час наявні спортивно-ігрові снаряди знаходяться в дуже поганому, часто аварійному стані.
Облаштування майданчика для проведення активного дозвілля дітей, підлітків та дорослого населення стало нагальною потребою.

Автор проєкту
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Оболонь
Адреса
вул. Оболоня, 11А, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Облаштування сучасного, якісного спортивно-ігрового майданчика в районі вулиць Оболоня - Стадникової, біля ДНЗ №38 стало нагальною потребою для мешканців мікрорайону. Наявні зараз спортивно-ігрові снаряди були встановлені більше 30 років тому, деякі виготовлені самими мешканцями з підручних матеріалів і не відповідають стандартам якості та сучасним вимогам, пошкоджені корозією, становлять небезпеку в користуванні. Мікрорайон є густозаселеним, поруч висотні будинки, гуртожитки, дитячий садочок, центральний ринок, автовокзал. Звичайно не вистачає місць для проведення якісного , корисного, активного дозвілля.
Вирішенням даної проблеми стане створення спортивно-ігрового майданчику - середовища для відпочинку, розвитку і активного дозвілля дітей молоді та дорослих мешканців міста. Це створить сприятливі умови для зміцнення здоров'я, залучення до занять фізкультурою та спортом, корисного та змістовного проведення часу на свіжому повітрі. Даний проект позитивно вплине на ошатний вигляд міста, Тернопіль стане ще більш привабливим та зручним для життя містом.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Усі мешканці мікрорайону та міста незалежно від віку, інтересів та соціальної приналежності.

Проблема

Наявні зараз спортивно-ігрові снаряди були встановлені більше 30 років тому, деякі виготовлені самими мешканцями з підручних матеріалів і не відповідають стандартам якості та сучасним вимогам, пошкоджені корозією, становлять небезпеку в користуванні. Мікрорайон є густозаселеним, поруч висотні будинки, гуртожитки, дитячий садочок, центральний ринок автовокзал. і звичайно не вистачає місць для проведення якісного , корисного, активного дозвілля населення.

Мета проекту

Метою проекту є створення сприятливих, належних умов для спортивних занять та активного дозвілля мешканців та гостей міста відповідно до віку та інтересів, що в свою чергу сприятиме залученню до фізкультури і спорту, відмови від шкідливих звичок, покращення здоров`я населення.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Вирішенням даної проблеми стане створення спортивно-ігрового майданчику - середовища для відпочинку, розвитку і активного дозвілля дітей молоді та дорослих мешканців міста.

План заходів з реалізації проекту

Виготовлення проекно-кошторисної документації.
Демонтаж наявного обладнання.
Підготовка земельної ділянки.
Закупівля спортивно-ігрового обладнання.
Монтажні роботи.

Фотографії