"Зал Звитяг" Брав участь

Доданий
29.09.2018
Номер
58
Спорт

В нашій країні йде війна, вкрай важливо прививати молодому поколінню дух патріотизму, виховувати нових громадян на українських традиціях. "Зал звитяг" - це місце де молоді українці будуть займатися: бойовим гопаком, історичною реконструкцією, спортивним туризмом і парамілтарною підготовкою. Юні тернополяни здобуватимуть необхідні знання та вміння, що зробить їх гідними громадянами нової України!

Автор проєкту
Мар'ян
Мар'ян Козбур
Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Східний
Адреса
бульв. Галицького Данила, 2, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Проект "Зал звитяг" - це простір для патріотичної молоді, місце де будуть формуватися активні та патріотичні молоді громадяни. Ми не можемо спокійно спостерігати як молодь масово виїжджає закордон, ми повинні вчасно привити молодому поколінню любов до рідного міста та України загалом! Всебічний духовний і фізичний роозвиток української молоді в дусі українських традицій - це потреба забезпечення майбутнього нашої громади і нашої держаи! Українець має звучати гордо! Саме тому назва нашого проекту "Зал звитяг". Це не простомісце для розваг і тренуваннь - це місце де формуються переожці та патріоти! Саме на звитягах, на перемогах слід виховувати молодь. Молодь прагне подвигів і наша історія має безліч прикладів подвигів і звитяг, що здатні розбутити бажання до творчості та розвитку в молодіжному середовищі. Ми не потребуємо обладнання та дорогого ремонту, все, що нам треба - це місце де можна буде разом тренуватися і проводити спільні заходи для усіх бажаючихтернополян. Ми переконані, що "Зал звитяг" може стати одним з найпопулярніших місць у молодіжному середовищі саме завдяки комбінації спорту, культури та історії поєднаних українською традицією!

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Молодь яка цікавиться спортом та українською історією і традиціями.

Проблема

В місті Тернопіль є дуже багато молоді, яка цікавиться спортом та українською історією і традиціями. Лише студентів у нашому місті є близько 40000! В час війни, коли держава та громада Тернополя потребують патріотичної молоді, яка готова розбудовувати свою країну саме "Зал звитяг" може стати місцем де будуть займатися та згуртовуватися молоді патріотично налаштовані люди. Немає єдиного місця, де можна одночасно займатися різними видами національно-патріотичного виховання та розвиватись у цьому плані всебічно.

Мета проекту

Створення простору для духовного та фізичного виховання молоді на базі української історії та та культури.
"Зал звитяг" покликаний стати місцем, де молодь не тільки займається різноманітними видами спорту та та іншою корисною дяльністю, це простір для спілкування і знайомств, де люди старшого покоління зможуть передавати свої вміння і знання молоді, задля подальшого поширення у молодіжному середовищі. Бойовий гопак, історична реконструкція, парамілітарна підготовка та спортивний туризм поєднані у одному приміщенні лише підсилять один-одного і дадуть змогу всім бажаючим спробувати себе у всіх вказаних напрямках.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створити "Зал Звитяг", як місце у якому можна займатись різними видами національно-патріотичних гартувань, на базі закинутого приміщення у Палаці Спорту на бул. Д. Галицького 2, розділити територію на секції для різного виду патріотичних занять, зокрема : історичної реконструкції, бойового гопака, парамілітарної підготовки та спортивного туризму.

План заходів з реалізації проекту

1. Складання та погодження проектно-кошторисної документації.
2. Консультаційні обговорення з підрядником.
3. Ремонт даху та стін приміщення.
4. Вирівнювання підлоги під секції.
5. Встановнення освітлення та опалення.
6. Встановлення міжрівневих барєрів.
7. Відкриття приміщення.

Фотографії