Jazz Bez2019 – підтримка джазу у Тернополі Відхилений

Доданий
30.09.2018
Номер
67
Культура

Підтримка та розвиток Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez у Тернополі, який став очікуваним для сотень відвідувачів. JazzBez, та й сама джазова музика, асоціюється у всьому світі зі свободою - саме тією, яка проноситься через усі мотиви джаз. Свободою музики. Свободою вираження. Свободою країни.

Автор проєкту
Олег
Олег Макогін
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

Підтримка та розвиток Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez у Тернополі, який став очікуваним для сотень відвідувачів.
Відбувається JazzBez у найкращому акустичному залі – Драматичному театрі, який розташований у самому центрі Тернополя. JazzBez, та й сама джазова музика, асоціюється у всьому світі зі свободою - саме тією, яка проноситься через усі мотиви джаз. Свободою музики. Свободою вираження. Свободою країни.
Сьогодні для продовження його існування потрібна підтримка.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект спрямований на різні категорії тернополян, які цінують якісну музику: молодь та доросле населення.

Проблема

JazzBez збирає сотні прихильників у Тернополі, але сам джаз – не є масово популярною музикою. Квитки не покривають навіть базових витрат під час приїзду відомих джазменів з інших країн - США та Західної Європи - Італії, Німеччини та Норвегії тощо.
Саме тому, щоб Jazz Bez у Тернополі продовжував існування та пропонував публіці виступи артистів високого рівня – легенд світової сцени, необхідна підтримка на облаштування якісного музичного обладнання, забезпечення артистам належних умов перебування.

Мета проекту

Забезпечити якісне музичне обладнання та належні умови перебування для джазових виконавців під час Міжнародного джазового фестивалю JazzBez.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Оренда необхідного обладнання, створення належних умов артистам під час джазового фестивалю JazzBez. Це, у свою чергу, забезпечить тернополян доступними квитками на концерти.

План заходів з реалізації проекту

Оренда музичного та світлового обладнання для сцени, забезпечення умов проживання артистів, оплата за оренду залу.