Музей національної слави На реалізації

Доданий
30.09.2018
Номер
82
Культура

"Музей національної слави" - це простір наповнений атрибутикою та ілюстраціями, що демонструють славетні сторінки історії України від найдавніших часів до наших днів.

Автор проєкту
Бюджет
293 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр
Адреса
вул. Хмельницького Богдана, 15, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Музей національної слави - це спеціалізована аудиторія для культурно-просвітніх заходів, що має ознаки музею з відповідним оформленням. Метою даного проекту є популяризація та переосмислення українськоїт історії, акцент на героїчних моментах минулого, що мають формувати дух патріотизму, надихати широкі верстви населення та насамперед молодь на нові звершення. Реалізація проекту вплине на ставлення тернополян до своєї країни, підвищить їх бажання залишатися в Україні та працювати на її благо.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Тернополяни загалом та молодь зокрема

Проблема

Історія України сприймається широкими верствами населення крізь навязану нам окупантами призму поразок і помилок. В українців роками формувався комплекс меншовартості. Такий стан речей впливає не тільки на відношення до минулого, але й на відсутність бачення майбутнього. Враховуючи, що у нашій країні йде війна нам потрібно формувати у населення загалом, та насамперед молоді відчуття гордості за національну історію, бажання бути активними її творцями.

Мета проекту

Популяризація української історії, висвітлення героїчного минулого нашої держави, та формування у молоді патріотичних поглядів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

На базі існуючої аудиторії у головному корпусі Галицького коледжу імені Вячеслава Чорновола створити спеціалізовану аудиторію- музей, де будуть проводитися культурно-освітні заходи не тільки для студентів коледжу, але й для всіх бажаючих дізнатися про героїчне минуле України. Для цього існуюча аудиторія має набути ознак музею з відповідною атрибутикою та стендовим ілюстративним матеріалом.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка відповідного ілюстративного матеріалу.
2. Створення музейної експозиції та облаштування музею-аудиторії.

Фотографії