"Східний на зв’язку" Відхилений

Доданий
30.09.2018
Номер
93
Транспорт

Створення унікального маршрутного сполучення між мікрорайонами "Дружба" і "Східний". Даний проект є вирішенням проблеми сполучення у проміжок часу від 21:00 і до 23:00 у напрямку району "Східний", коли існуючі маршрути не справляються із навантаженням пасажиропотоку.

Автор проєкту
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Східний

Опис

Опис проекту

Створення додаткового маршруту громадського транспорту, у вузькому часовому діапазоні, задля забезпечення можливості мешканців міста пересуватися містом не відчуваючи дискомфорту і обмежень.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці мікрорайону Дружба, Центр, Східний.

Проблема

Недостатність насиченості сполучення громадського транспорту між мікрорайонами у вечірній час, як наслідок пересування мешканців міста у переповнених маршрутках, які несуть підвищений ризик життю та здоров'ю пасажирів. Крім зазначеної проблеми, також існує проблема із часовими рамками можливості користування громадським транспортом.

Мета проекту

Створити додаткові транспортні сполучення, задля забезпечення повноцінного пересування пасажирів між мікрорайонами міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропоную створити додаткові узгоджені транспортні сполучення, які знімуть навантаження із існуючих маршрутів і дозволять мешканцям Тернополя комфортно та безпечно пересуватися містом.

План заходів з реалізації проекту

1. Створення експертної групи.
2. Аналітика і прийняття оптимального маршруту сполучення
3. Розрахунок витрат
4. Визначення умов співпраці та виконавців.
5. Введення маршруту у експлуатацію.
6. Контроль та супровід діючого проекту, при потребі поточне коригування умов.