“Матусині теревеньки” Брав участь

Доданий
18.10.2016
Номер
426
Освіта

Впровадження проекту здійснюється шляхом проведення щомісячних зустрічей на заході “Матусині теревеньки”. Де роблять акцент на здоров’ї дітей та батьків, правильному вихованні та розвитку за сприянням профільних лікарів, спеціалістів. Проведення майстер-класів для розкриття творчого потенціалу батьків та дітей.

Автор проєкту
Бюджет
89 033 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

В зв’язку з погіршенням економічної ситуації в країні, за останні роки, спостерігається незадовільний стан здоров’я в дітей та батьків. Навіть при величезному потоку інформації та висвітленню матеріалів про здоров’я, в мережі Інтернет, це не дає позитивних результатів та змін.
З’ясувалось, що причиною цього є неправильне і недостатнє харчування, ведення не здорового способу життя, що призводить до зниження фізичної активності, тому виникла ідея проведення щомісячних зустрічей з матусями.
На заході, вони отримують інформацію від спеціалістів відповідної галузі, можуть задавати питання, які їх хвилюють, обговорити інформацію між собою, зробити правильні для себе висновки.
Втілення проекту:
Проведення заходу “Матусині теревеньки”, де запрошені спікери, а це профільні лікарі, психологи, письменники, тренери з культури фізичного здоров'я, за допомогою невеликих лекцій, бесід, доносять інформацію до слухачів.
Атмосфера довіри, де можна запитати про все, що цікавить і турбує матусю, дає можливість отримати позитивні результати в:
- профілактиці дитячих захворювань,
- створенні/налагодженні психологічного мікроклімату в сім’ї,
- виховання хлопчиків та дівчаток (на що слід звернути увагу батькам),
- правильне та корисне харчування сім’ї в цілому, та дітей зокрема,
- слідкування мамою за власним здоров’ям.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися результатами проекту зможуть матусі віком від 20 до 45 років, та дітки від народження і до 12 років.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

У разі реалізації проекту, позитивні зміни відбудуться більш як в 20 родинах по всіх ключових моментах (корисне харчування сім'ї, виховання дітей, профілактика захворювань, фізична активність, здоров'я мами та ін.) протягом 6 місяців. Результати будуть отримані шляхом проведення індивідуального анкетування.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту