Вуличні тренажери Брав участь

Доданий
31.10.2016
Номер
594
Спорт

У даній локації немає жодного спортивного обладнання в дворах. Жителі неодноразово піднімали питання про спортивні тренажери та обладнання для підлітків та дітей. Даний проект охоплює вулиці: Львівська,Куток,Спадиста та гуртожитки у яких мешкають студенти ТНЕУ.

Автор проєкту
Петро
Петро Богой
Бюджет
90 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Дружба

Опис

Опис проекту

З кожним роком все менше молоді зацікавлено спортом та все менш діє пропаганда спорту та здорового способу життя. У даному мікрорайоні проживає велика кількість дітей та студентів які потребують у спортивному проведенні дозвілля. Даний проект забезпечить декілька будинків, вулиць та гуртожитків у яких проживають студенти вуличними спортивними тренажерами. Сучасний спортмайданчик спонукатиме молодь більш активно займатись спортом,здобувати навички у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров'я мешканців району .

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Спорт це нагальне питання для держави, адже молодь повинна займатись фізичним вихованням. На окрузі є досить багато дітей, а ще більше студентів які проживають у гуртожитках ТНЕУ! Тому цей проект саме в цій локації матиме високий попит!

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Коли ми реалізуємо вуличні тренажери, безліч дітей матимуть місце де проводити дозвілля та з малечку привчатись до спорту! Студенти після пар матимуть можливість займатись фізичними вправами , адже у спорт залах для студентів занадто дорого...

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства