Громадський міський туалет Брав участь

Доданий
27.09.2017
Номер
11
Комунальне господарство

Громадський міський туалет є дуже важливим інструментом розвитку інфраструктури міста та підвищення комфорту перебування в ньому. Зовнішній вид легко ідентифікується пішоходами на вулиці та органічно вписується в міське середовище. Передбачено користування для людей з обмеженими фізичними можливостями, а також встановлення пеленального столика для немовлят.

Автор проєкту
Бюджет
933 100 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

Громадський міський туалет є дуже важливим інструментом розвитку інфраструктури міста та підвищення комфорту перебування в ньому. Зовнішній вид легко ідентифікується пішоходами на вулиці та органічно вписується в міське середовище . Передбачено користування для людей з обмеженими фізичними можливостями, а також встановлення пеленального столика для немовлят.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі мешканці і гості міста.

Проблема

Відсутність в центрі міста та на житлових масивах достатньої кількості громадських вбиралень. Ті що є мають різний вигляд та важко ідентифікуються (особливо для гостей міста), не забезпечений доступ мало мобільних груп населення.

Мета проекту

Забезпечення базових потреб людини.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Встановлення міського туалету в єдиному дизайні в різних районах міста дасть змогу легко його ідентифікувати. Пропонується встановити в 3 локація: центр – на вул. В. Чорновола, м-н східний – проспект Данила Галицького, м-н дружба – майдан Перемоги (детальніше в графічних матеріалах). Запропоновано типовий туалет з такими приміщеннями: універсальна кабінка для мало мобільних груп населення та з пеленальним столиком для немовлят, жіноча кабінка, чоловіча кабінка та технічне приміщення. Забезпечено підігрів приміщення в холодний час року та примусова вентиляція для комфортного перебування в ньому. Всі сантехнічні прилади антивандальні, виготовлені з нержавіючої сталі, поверхні виконані з матеріалів, які відрізняються підвищеною зносостійкістю та легко миються.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка проектно-кошторисної документації.
2. Будівництво.

Фотографії