Облаштування спортивно-ігрового майданчика по вул. C. Стадникової, 20 Брав участь

Доданий
27.09.2018
Номер
18
Комунальне господарство

Проект спрямований на розвиток спортивно-розважальної інфраструктури мікрорайону "Оболонь". Ми пропонуємо облаштувати на вказаній території спортивно-ігровий майданчик на базі уже існуючого.

Автор проєкту
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Оболонь
Адреса
вул. Стадникової, 20, Тернопіль

Опис

Опис проекту

Мікрорайон Оболонь є густо заселеною частиною нашого міста. Тут знаходиться понад 10 дев'ятиповерхових будинків, окрім того три гуртожитки, дитячий садок, школа та величезний приватний сектор. На жаль кількість спортивно-ігрових майданчиків є недостатньою для такого густозаселеного мікрорайону, а їх технічний стан не задовольняє вимогам безпеки. Наш проект спрямований на вирішення цієї проблеми.
Втілення в життя даного проекту безумовно вплине на якість життя мешканців мікрорайону та сприятиме популяризації спорту серед дітей та молоді. Проект відповідає стратегічним цілям розвитку міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Даний проект є корисним для всіх верств населення: -діти дошкільного віку -діти шкільного віку -підлітки -молодь -доросле населення -пенсіонери

Проблема

Мікрорайон Оболонь є густо заселеною частиною нашого міста. Тут знаходиться понад 10 дев'ятиповерхових будинків, окрім того три гуртожитки, дитячий садок, школа та величезний приватний сектор. На жаль кількість спортивно-ігрових майданчиків є недостатньою для такого густозаселеного мікрорайону, а їх технічний стан не задовольняє вимоги безпеки.

Мета проекту

Проект спрямований на вирішення проблеми недостатньої кількості спортивно-ігрових майданчиків та їх незадовільного стану.
Втілення в життя даного проекту безумовно вплине на якість життя мешканців мікрорайону та сприятиме популяризації спорту серед дітей та молоді. Проект відповідає стратегічним цілям розвитку міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо облаштувати спортивно-ігровий майданчик, що дозволить:
1) підвищити комфорт мешканців мікрорайону.
2) сприяти популяризації спорту серед дітей та молоді.
3) сприяти зміцненню фізичного здоров'я мешканців району.
4) підвищити безпеку дозвілля дітей.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка проектно-кошторисної документації
2. Демонтаж наявного спортивного та ігрового обладнання
3. Облаштування покриття
4. Встановлення демонтованого та нового спортивного та ігрового обладнання
5. Облаштування освітлення