Шлях в ІТ Відхилений

Доданий
30.09.2018
Номер
81
Освіта

Низький рівень інформоаності щодо стану ІТ ринку, існуючих професій, їх особливостей, можливостей навчатись та реалізовувати себе, в Тернополі зокрема, що заважає отримувати хорошу роботу і гідну заробітню плату, залишатись у місті і розвивати своє місто.
Впродовж програми планується провести ряд заходів спрямованих на ознайомлення молоді з ІТ професіями та навчання базовим ІТ технологіям

Автор проєкту
Бюджет
264 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центр

Опис

Опис проекту

Низький рівень освіти та інформованості, щодо стану ІТ ринку, існуючих професій, їх особливостей, можливостей навчатись та реалізовувати себе, в Тернополі зокрема, що заважає отримувати хорошу роботу і гідну заробітню плату, залишатись у місті і розвивати своє місто.
Впродовж програми планується провести ряд заходів спрямованих на ознайомлення молоді з ІТ професіями і можливостями працевлаштування які є в Тернополі.
Цільова група, на яку спрямовано програму _студенти, школярі, люди які хочуть отримати професію пов’язану з сферою ІТ, студенти ІТ спеціальностей, які шукають, компанії (місце роботи), люди, які хочуть змінити професію на сучасну ІТ професію.


Зміст проекту - це інформаційно-освітницькі події напрямлені на популяризацію ІТ професій

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці міста всіх вікових категорій,(школярі, студенти, молодь віком 25-35р., підприємці та вчителі інформатики)

Проблема

Низька IT грамотність населення, відсутність розуміння інструментів та шляхів їх використаня. Низький рівень продуктивності праці через низький рівень знань.

Мета проекту

Мета програми підвищення інформованості щодо потреб ІТ ринку, розширення ІТ спільноти міста, інформування про можливості працевлаштування В Тернополі, навчання первинним інструментам для використання іт технологій у роботі

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Проведення серії навчальних заходів направлених на підвищення IT грамотності та рівня володіння IT інстументами

План заходів з реалізації проекту

1. Опис заходів (кроки) для здійснення етапу
2. Пошук приміщення
3. Пошук спікерів
4. Розробка матеріалів (друкованих)
5. Промоція заходу (школи, університети, бібліотеки)
6. Проведення заходів для - дизайнерів, тестувальників, бізнес аналітиків, HR (управління людськими ресурсами)